Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baldwin niet bij voogdijzaak over dochter

Shownieuws

Alec Baldwin laat verstek gaan bij de voogdijzaak over zijn 11-jarige dochter Ireland. Kim Basinger, de moeder van het meisje, geeft wel acte de présence.

(Novum/AP) - Alec Baldwin laat vrijdag verstek gaan bij de voogdijzaak over zijn 11-jarige dochter Ireland. Kim Basinger, de moeder van het meisje, geeft wel acte de présence. Dat meldt de entertainmentwebsite TMZ.

Een insider weet de site te melden dat de 49-jarige acteur niet komt opdagen omdat zijn advocaten het woord voeren. Baldwin en Basinger zijn al lange tijd verwikkeld in een juridische strijd om de voogdij over hun dochter. Ze trouwden in 1993, maar besloten in 2000 uit elkaar te gaan. In 2002 waren ze officieel gescheiden.

Onlangs kwam nog naar buiten dat Baldwin de voicemail van zijn jonge dochter vol had gescholden. De woedende acteur sprak over een onbeschoft en verwend varken. Het bericht lekte uit op internet en ging de hele wereld over.

Baldwin bood meerdere malen zijn excuses aan in de media en zei dat de voicemail voor zijn ex-vrouw was bedoeld en niet voor zijn dochter. Hij beschuldigt Basinger ervan dat zij het bericht heeft laten uitlekken. De 53-jarige actrice ontkent dat.

Basinger is op haar beurt ook geen onbeschreven blad. De blondine moest vorig jaar voorkomen vanwege twaalf lichte misdrijven waarvan ze wordt verdacht. De actrice ontkende schuldig te zijn en kwam niet opdagen tijdens de zittingen. Als ze schuldig wordt bevonden, hangt haar een celstraf van zestig dagen boven het hoofd en een boete van achtduizend euro.

Basinger speelde onder meer in films als '8 mile', 'The sentinel' en 'Cellular'. Baldwin was onder meer te zien in 'The good shepherd', 'The departed' en 'The aviator'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen