Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Beste cd aller tijden is van U2'

Shownieuws

De cd 'The Joshua Tree' van U2 is het beste album aller tijden. Dat vinden de luisteraars van Radio Veronica. Zij konden stemmen op hun favoriete cd.

De cd 'The Joshua Tree' van U2 is het beste album aller tijden. Dat vinden de luisteraars van Radio Veronica. Zij konden de afgelopen weken op de website van de zender stemmen op hun favoriete cd. 'The Joshua Tree' uit 1987, met nummers als 'Where the streets have no name' en 'I still haven't found what I'm looking for', betekende de definitieve doorbraak voor de Ierse band.

Het album van U2 werd met overgrote meerderheid tot beste album gekozen, zegt eindredacteur Johan van Sloten van Veronica's Album Top 1000 Allertijden vrijdag. "U2 is ook een van de weinige bands waarvan alle albums in de lijst staan. De band staat vijftien keer genoteerd, waarvan zeven keer bij de bovenste honderd."

'Brother in arms' van de Dire Straits is het op één na meest populairste album. The Beatles moeten het doen met de derde plaats met 'Sgt. Peppers lonely hearts club band'.

Alle cd's uit de topduizend worden van 7 tot 18 mei op Veronica uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen