Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Kooi krijgt make-over van Jan des Bouvrie

Shownieuws

De Gouden Kooi is toe aan een nieuw interieur. Jan des Bouvrie moet ervoor gaan zorgen dat het huis vol ruziemakers meer 'positiviteit en rust' uitstraalt.

De Gouden Kooi is toe aan een nieuw interieur. Daarom heeft John de Mol besloten om interieurdesigner Jan des Bouvrie het huis een beetje op te laten fleuren. "John belde me met de vraag of ik dat wilde doen", vertelde Des Bouvrie vrijdag in het entertainmentprogramma RTL Boulevard. "Iedereen riep dat ik het niet moest doen, waardoor ik vond dat ik het juist moest doen."

Kandidaten die meedoen aan het programma van Tien, nemen hun intrek in de villa in Eemnes en worden miljonairs genoemd. Wie het uiteindelijk het langst volhoudt, krijgt het landgoed cadeau.

De deelnemers maken regelmatig ruzie, en vanwege fysiek geweld zijn eerder kandidaten verwijderd. De 64-jarige Des Bouvrie wil er nu voor zorgen dat het huis wat meer 'positiviteit en rust' gaat uitstralen. Zo zullen de muren wit worden geschilderd. "De miljonairs boden al aan mee te helpen met schilderen", vertelde de ontwerper.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen