Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Beckham doet oproep voor vermist meisje

Shownieuws

David Beckham heeft vrijdag op de Portugese televisie een oproep gedaan voor Madeleine McCann, het Britse meisje dat sinds vermist is. Eerder deed Ronaldo dat.

(Novum/AP) - David Beckham heeft vrijdag op de Portugese televisie een oproep gedaan voor Madeleine McCann, het Britse meisje dat sinds vorige week donderdag vermist is. De Engelse stervoetballer laat een foto van haar zien en vraagt mensen die haar gezien hebben contact op te nemen met de politie. Eerder deden de Portugese voetballers Cristiano Ronaldo en Paolo Ferreira een oproep.

Het meisje, dat zaterdag 4 wordt, is sinds vorig week vermist. Volgens de politie is ze waarschijnlijk ontvoerd. Zij was op vakantie met haar ouders in een vakantiepark in het plaatsje Praia da Luz aan de Portugese Algarve. De ouders van het meisje, Gerry en Kate McCann, lieten Madeleine en haar broertje en zusje alleen thuis om wat te gaan eten, waarna zij verdwenen was. De ouders zijn naar eigen zeggen wel een aantal keer naar het huisje geweest om te kijken of alles goed was.

De ouders vinden dat de Portugese politie haar werk goed doet. "We maken van dichtbij mee hoe zoiets in zijn werk gaat", zeiden zij in een verklaring. "Ze zijn vastbesloten Madeleine te vinden." Ook zijn de ouders onder de indruk van alle steun die ze krijgen. "We zijn dankbaar voor iedereen die aan ons denkt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen