Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Felicity Huffman verdedigt Lindsay Lohan

Shownieuws

Felicity Huffman is in de bres gesprongen voor Lindsay Lohan. Ze prijst het optreden van haar jongere collega in de film 'Georgia rule' waarin zij samen spelen

Felicity Huffman is in de bres gesprongen voor Lindsay Lohan. De Desperate Housewives-actrice prijst het optreden van haar jongere collega in de film 'Georgia rule' waarin zij samen spelen. "Ik vind haar geweldig. Ze doet het fantastisch in de film, niemand zou het beter hebben kunnen doen. Ze is briljant", zegt Huffman in het tijdschrift Parade.

Met haar lofzang laat Huffmann een ander geluid horen dan de producent van de film afgelopen zomer deed. James G. Robinson schreef toen een brief naar het tijdschrift People, waarin hij zijn beklag deed over het gedrag van Lindsay op de set. Hij noemde de actrice 'onverantwoordelijk en onprofessioneel' en dreigde met juridische stappen als ze zich niet zou gaan gedragen. Lohan zou meerdere malen te laat op de set zijn verschenen en soms helemaal niet zijn komen opdagen.

In de film, die volgende week in Amerika in première gaat, spelen de 44-jarige Huffman en de 20-jarige Lohan moeder en dochter. Huffman vond Lindsay een heel fijne tegenspeelster. "Ik vind haar een verademing. Ik vond haar meteen fantastisch toen ik haar ontmoette. Ze treedt je met open hart en open ogen tegemoet", jubelt ze. "Ze geeft veel om haar werk en gaat er dan ook voor de volle honderd procent voor."

Vorige maand gaf Lindsay in het tijdschrift Allure zelf nog toe zich niet heel netjes te hebben gedragen op de set van de film. "Ik was nogal onverantwoordelijk. Ik dacht niet na over de consequenties." Maar volgens het feestbeest was haar dat niet volledig aan te rekenen. "Ik bevond me in een moeilijke periode", verklaarde ze. De relatie tussen Lindsay en haar toenmalige vlam Harry Morton zou in het slop hebben gezeten.

'Georgia rule' draait vanaf september in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen