Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Album Michael Bublé binnen op één

Shownieuws

Het album 'Call me irresponsible' van Michael Bublé komt volgende week vanuit het niets binnen op nummer één in de Mega Album Top 100.

Het album 'Call me irresponsible' van Michael Bublé komt volgende week vanuit het niets binnen op nummer één in de Mega Album Top 100. De zanger verslaat daarmee de Britse band Arctic Monkeys, die vorige week de eerste positie bekleedde met de nieuwe cd 'Favourite worst nightmare'. Nog een opvallende nieuwkomer is Tori Amos. Haar album 'American doll posse' komt vanuit het niets binnen op nummer vijf.

De Canadese zanger Michael Bublé kwam in 2003 met zijn titelloze debuutalbum. Hij zong onder meer de soundtrack voor de film 'Spider-Man 2'. Op 10 oktober staat hij in Ahoy in Rotterdam.

In de Single Top 100 staat het nummer 'Freefall' van het houseduo Jeckyll & Hyde op de eerste plaats, na vorige week op drie te hebben gestaan. De single 'Beautiful liar' van Beyoncé en Shakira daalt van één naar vier. De tweede plaats is voor Nelly Furtado, die twee plaatsen steeg in de lijst met het nummer 'Say it right'. Op nummer drie staat Guus Meeuwis met 'Tranen gelachen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen