Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney woest om toplessfoto'

Shownieuws

Britney Spears is woest om toplessfoto's van haar die deze week op het internet zijn uitgelekt. Zij is bang dat de uitdagende kiekjes haar comeback verpesten.

Britney Spears is woest om toplessfoto's van haar die deze week op het internet zijn uitgelekt. De zangeres is bang dat de uitdagende kiekjes haar comeback verpesten. Dat verklapt een vriend van Spears aan de Britse krant Daily Star. "Ze vreest dat de foto's haar geloofwaardigheid aantasten en haar goedkoop en sletterig doen lijken."

De foto's zouden vorige maand zijn gemaakt, in de tuin van een vriendin van Spears. Op de plaatjes knielt de breed grijnzende artieste op een grote steen. Te zien is hoe zij haar witte blouse naar beneden heeft getrokken om haar borsten te ontbloten. Met twee rode bloemen verhult zij haar tepels. Volgens de Daily Star zouden vertegenwoordigers van de zangeres er alles aan hebben gedaan om de foto's van het net te krijgen.

De 25-jarige voormalige popprinses probeert al geruime tijd haar zangcarrière op te poetsen. Verschillende opnames in afkickklinieken en opvallend gedrag hebben haar in de media een reputatie opgeleverd van een promiscue meisje dat het spoor bijster is.

Twee verrassingconcerten deze week in San Diego en Anaheim veranderden daar weinig aan. Volgens weblogs en roddelbladen zong Spears geen woord live en zette ze rommelige optredens neer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen