Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geld lost problemen Natasha Bedingfield niet op

Shownieuws

Geld en roem lossen niet al je problemen op. Dat is een les die de Britse zangeres Natasha Bedingfield uit haar driejarige carrière heeft getrokken.

Van geld en roem word je niet automatisch gelukkig. Dat is een les die Natasha Bedingfield inmiddels wel geleerd heeft. De zangeres, die drie jaar geleden doorbrak met het nummer 'These words', vertelt aan Novum Nieuws dat ze vroeger altijd dacht dat al haar problemen opgelost zouden zijn als ze geld zou hebben. "Ik dacht dat ik dan het perfecte gewicht zou hebben, er altijd perfect uit zou zien en me ook zo zou voelen."

Inmiddels beseft de 25-jarige blondine dat ook het leven van een popster niet altijd over rozen gaat. "Je hebt nog steeds dagen dat je niks hebt om aan te trekken. En je hebt nog steeds wel eens relatieproblemen, net als ieder ander", verzucht ze. "Ik droomde er altijd van om een winkel binnen te lopen en alles te kunnen kopen zonder naar de prijs te kijken. Maar ook nu ik geld heb, vind ik sommige dingen gewoon belachelijk duur."

Ondanks deze problemen geniet Natasha, wier tweede album 'N.B.' maandag verschijnt, met volle teugen van het leven dat ze nu leidt. "Ik doe nu al een paar jaar dat waar ik het meeste van houd. Ik prijs mezelf zo gelukkig dat ik mijn eigen nummers kan schrijven. Op die manier kan ik mijn gedachten kwijt", vertelt ze. "Als ik iets op de juiste manier heb neergezet in een nummer, heb ik het gevoel dat ik vlieg. En als ik zing heb ik dat nog meer. Het is een waanzinnig gevoel."

Met haar nieuwe album heeft de Britse zangeres het gevoel een nieuwe fase in haar leven te hebben bereikt. "Sinds mijn vorige album 'Unwritten' ben ik gegroeid. De gebeurtenissen van de afgelopen drie jaar hebben me gevormd tot wie ik nu ben. Ik ben veel zekerder van mezelf", zegt ze. "Ik heb het gevoel dat ik bij mijn debuut schoenen heb aangetrokken die toen nog iets te groot voor me waren, en inmiddels passen ze perfect. Ik heb geleerd hoe ik het schip moet sturen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen