Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Locklear vindt liefde bij oud-collega

Shownieuws

Heather Locklear is verliefd op haar oud-collega Jack Wagner, met wie ze jaren in de populaire televisieserie Melrose Place speelde.

Heather Locklear is verliefd op haar oud-collega Jack Wagner, met wie ze jaren in de populaire televisieserie Melrose Place speelde. Het stel werd gespot tijdens een partijtje golf, waar ze knuffelden en elkaars hand vasthielden. Een omstander vertelt aan het Amerikaanse tijdschrift People dat het tafereel er erg romantisch uitzag.

Heather en Jack werden in maart al aan elkaar gekoppeld in de media, maar een vriend van de 47-jarige acteur ontkende de geruchten over een mogelijke romance toen. Hij beweerde dat er al jaren sprake was van een vriendschap en dat daar geen verandering in was gekomen sinds Heather weer vrijgezel is.

Toch zegt een bron uit het kamp van Locklear dat er wel degelijk iets opbloeit tussen de twee. De blondine zou erg gelukkig zijn nu er iemand is die zich om haar bekommert. De 45-jarige Locklear is onlangs gescheiden van Bon Jovi-gitarist Richie Sambora, die inmiddels alweer een tijdje een relatie heeft met Bondgirl Denise Richards.

Locklear en Wagner, die tegenwoordig Nick Marone speelt in 'The bold and the beautiful', hebben overigens meer overeen dan hun herinneringen aan Melrose Place. Ze zijn allebei alleenstaande ouder: Heather van dochter Ava (9) en Jack van zoons Peter (16) en Harrison (12).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen