Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hilbrand Nawijn en Idols-afvaller nemen duet op

Shownieuws

Hilbrand Nawijn gaat een duet opnemen met Idols-afvaller Herman Berghuis. Het wordt een echt, origineel feestnummer. De twee gaan ook samen optreden.

Hilbrand Nawijn heeft na zijn deelname aan 'So you wannebe a popstar' de smaak te pakken: hij gaat een duet opnemen met Idols-afvaller Herman Berghuis. Het wordt een echt, origineel feestnummer, zo laat het management van Berghuis weten.

Ook zou er al veel interesse zijn van discotheken om de act op het podium te halen. Zowel Nawijn als Berghuis zou een grote groep fans hebben, die maar geen genoeg kan krijgen van hun clowneske optredens.

Nawijn, voormalig Minster van Vreemdelingenzaken en Integratie, haalde de afgelopen weken geregeld het nieuws. Zijn optredens in 'So you wannabe a popstar' waren zo tenenkrommend, dat ze juist daardoor veel aandacht kregen. Nawijn bleef dan ook geruime tijd in de race van het zangprogramma op SBS 6.

Ook ontdekte hij er het genot van optreden en zo ging het balletje rollen. Via-via kwam hij in contact met Herman, die eveneens furore maakte met zijn belabberde zangkwaliteiten in Idols II en III. Hij kwam nooit verder dan de auditieronde, maar nam toch een aantal singles op. Daaronder het duet 'Safesex' met Johan Vlemmix. Ook had hij een reallifesoap op RNN 7.

Wanneer het duet van Nawijn en Herman uitkomt, is nog niet bekend. Het nummer moet nog worden geschreven en opgenomen. Nawijn is inmiddels ook een weblog begonnen op actualiteitensite witheet.nl.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen