Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nurlaila Karim speelt Fantine in Les Misérables

Shownieuws

Nurlaila Karim speelt Fantine in de musical Les Misérables. De musical gaat in april volgend jaar in première. Ook Carlo Boszhard en Céline Purcell doen mee.

Nurlaila Karim speelt de rol van Fantine in de musical Les Misérables. Dat heeft Joop van den Ende Theaterproducties bekendgemaakt. De musical, die zeventien jaar geleden voor het eerst in Nederland te zien was, gaat in april volgend jaar in première in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De voorstelling is maar voor een beperkte periode te zien.

Karim speelt momenteel de hoofdrol van Dorothy in de musical 'The wiz'. Ook was ze te zien in 'Miss Saigon', 'Fame' en 'Rent'. Tot vorige week deed ze tevens met GTST-acteur Mark van Eeuwen mee aan de zangwedstrijd 'Just the two of us' op Tien.

Les Misérables, gebaseerd op de beroemde roman van Victor Hugo, gaat over Jean Valjean, die negentien jaar heeft vastgezeten voor het stelen van een brood. Als hij vrijkomt, schopt hij het tot fabriekseigenaar en zelfs tot burgemeester. Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van de Parijse studentenopstand van 1832. Karim neemt met Fantine een van de hoofdrollen voor haar rekening.

Eerder werd al bekend dat Carlo Boszhard de rol van Thénardier gaat spelen en Céline Purcell die van Eponine.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen