Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shilpa Shetty keert terug in Big Brother

Shownieuws

Shilpa Shetty maakt opnieuw haar opwachting in het Big Brother-huis. De Bollywood-actrice won eerder dit jaar de Britse celebrity-versie van het programma.

Shilpa Shetty maakt opnieuw haar opwachting in het Big Brother-huis. Nadat de Bollywood-actrice eerder dit jaar de Britse celebrity-versie van het programma won, is ze nu te gast in het Australische Big Brother huis.

De tv-bonzen verwachten flink wat vuurwerk als de Bollywoodbabe haar entree maakt in de show, die zaterdag startte. Producent Tim Toni geeft toe dat Shetty is uitgenodigd om de sfeer in het huis te doen opleven. "Je moet af en toe een paar handgranaten naar binnen werpen," vertelt hij aan de Britse krant Daily Star.

Volgende maand vliegt Shetty naar Australië om haar nieuwe film 'Metro' te promoten. Daarna brengt ze een bezoekje aan het huis, dat aan de Gold Coast staat. Het is nog onduidelijk hoe lang haar verblijf in het huis gaat duren.

Onder de huidige bewoners bevinden zich onder anderen een meisje dat dwangmatig gedrag vertoont. Een ander is een kuise Mormoon, die geen druppel alcohol drinkt en nog nooit een bikini heeft gedragen.

De Britse Big Brother, waaraan de 31-jarige Shetty deelnam, zorgde voor ophef omdat de Indiase filmster werd gediscrimineerd door enkele van haar beroemde medebewoners.

Vooral Jade Goody, die bekend werd door een eerdere editie van de realityshow, was verantwoordelijk voor de pesterijen. Ze maakte onder meer het accent van de Indiase actrice belachelijk en zei haar kookkunsten niet te vertrouwen. Maar ook andere bewoners zetten Shetty voor paal, door te weigeren haar bij haar naam te noemen en aan haar te refereren als 'de Indiase'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen