Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Madonna regisseert komedie'

Shownieuws

Madonna treedt in de voetsporen van haar man, regisseur Guy Ritchie. De popkoningin regisseert binnenkort haar eerste speelfilm, de komedie 'Filth and wisdom'.

Madonna treedt in de voetsporen van haar man, regisseur Guy Ritchie: de popkoningin regisseert binnenkort haar eerste speelfilm. De opnamen voor de lowbudgetkomedie 'Filth and wisdom' beginnen later deze maand in Londen, meldt de Britse krant The Sun.

De 48-jarige popster zou in haar ambities volledig worden gesteund door haar echtgenoot. "Wat jij kan, kan ik beter, schatje", zei Madge volgens een insider tegen Ritchie. Madonna was in 2002 voor het laatst als actrice in een film te zien. Haar rol in 'Swept away', die werd geregisseerd door haar man, kreeg vernietigende kritieken.

Madonna keerde zondag terug van een kort bezoek aan Malawi, het geboorteland van haar 1-jarige adoptiezoon David Banda. De zangeres bezocht in het Afrikaanse land projecten van haar liefdadigheidsorganisatie Raising Malawi. Zo woonde ze de opening bij van een zorgcentrum voor kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen