Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toppers komen er wel uit met The Star Sisters

Shownieuws

Als het aan Gordon ligt, komen The Star Sisters gewoon optreden bij De Toppers. Hij vindt de muziek van het trio goed passen bij de show.

Als het aan Gordon ligt, komen The Star Sisters gewoon optreden bij De Toppers. Donderdag ontstond wat ophef toen bekend werd dat het damestrio niet welkom was tijdens de concerten van Toppers in Concert. Gordon en Gerard Joling leek het een leuk idee, maar René Froger zou niets zien in een gastoptreden van de zusjes Paay en vriendin Ingrid Ferdinandus.

Volgens Gordon lag dat niet aan The Star Sisters, maar aan hun manager en producer John van Katwijk. "Van Katwijk is de oude manager van René en zij zijn op zijn zachtst gezegd niet zo goed uit elkaar gegaan", legde hij vrijdag uit in de show van Edwin Evers op Radio 538. "Maar Geer en ik vinden dat we aan de show moeten denken en dat René er maar overheen moet stappen. Van Katwijk hoeft er toch niet bij te zijn, hij is zelf geen Star Sister."

Van Katwijk kan zich niet voorstellen dat hij als storende factor wordt gezien. "Ik sta toch zelf niet op die bühne", reageerde hij. "En laat één ding duidelijk zijn: ik houd de boel niet tegen."

Ook de roddel dat de muziek van Patricia, Yvonne en Ingrid volgens de Toppers niet past in hun concept, verwijst Gordon naar het rijk der fabelen. "Volgens mij bestaat de 'Stars on 45 medley' alleen maar uit hits en is het één brok nostalgie." Binnenkort gaan de drie heren om de tafel en volgens Goor komen ze er dan wel uit met René, zodat het optreden van de damesformatie tijdens de shows gewoon kan plaatsvinden. De zes uitverkochte Toppers in Concert vinden tussen 1 en 8 juni plaats in de Amsterdam ArenA.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen