Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Katie Holmes is geen gevangene van Cruise'

Shownieuws

Katie Holmes is allesbehalve een braaf huisvrouwtje dat wordt onderdrukt door haar echtgenoot Tom Cruise. Dat beweert actrice Jada Pinkett Smith.

Katie Holmes is allesbehalve een braaf huisvrouwtje dat wordt onderdrukt door haar echtgenoot Tom Cruise. Dat beweert Jada Pinkett Smith, een goede vriendin van het sterrenkoppel. "Katie is echt geen zwak, klein katje", vertelt de actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Pinkett Smith, de echtgenote van filmster Will Smith, reageert hiermee op de aanhoudende geruchten dat Cruise zijn vrouw flink onder de duim houdt. Ook zou hij Holmes dwingen zich te conformeren aan de regels van de Scientology-kerk. Onzin, zo stelt Pinkett Smith. "Mensen denken dat Tom en Scientology grip op haar hebben, maar dat is niet zo. Kate dopt haar eigen boontjes."

In roddelbladen en op webfora wordt druk gespeculeerd over de zogenaamd ongelijke verhouding tussen Cruise en Holmes, sinds het stel twee jaar geleden een relatie kreeg. Op de site Freekatie.com kunnen T-shirts, koffiemokken en boxershorts worden besteld met de slogan 'Free Katie'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen