Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Hasselhoff dronken op video

Shownieuws

Het drankprobleem van David Hasselhoff heeft voor opschudding gezorgd. Donderdag zonden verschillende tv-shows een video uit waarop hij laveloos te zien is.

(Novum/AP) - Het drankprobleem van David Hasselhoff heeft voor opschudding gezorgd in Amerika. Donderdag zonden verschillende entertainmentprogramma's een video uit waarop de voormalige Baywatch-acteur laveloos te zien is.

Het filmpje van de acteur, die in het verleden al eens behandeld is voor zijn drankverslaving in de Betty Ford-kliniek, is gemaakt door zijn dochters Taylor-Ann (16) en Hayley (14). In de video is de 54-jarige Amerikaan, gekleed in slechts een spijkerbroek, te zien terwijl hij dronken op de grond ligt en een hamburger probeert te eten. Taylor-Ann probeert een gesprek met hem te voeren over zijn drankgebruik en vraagt hem herhaaldelijk waarom hij dit zichzelf aandoet. "Omdat ik eenzaam ben en heel veel problemen heb", luidt het antwoord.

In een verklaring stelde Hasselhoff donderdag dat hij zelf ook erg geschrokken is van de beelden. Zijn dochters, van wier moeder de acteur vorig jaar scheidde na zestien jaar huwelijk, zouden het filmpje gemaakt hebben om hun vader te confronteren met zijn drankprobleem. "Ik heb het filmpje gezien, ik ben er van geschrokken en ik heb er van geleerd", stelt hij.

Volgens de acteur lijkt zijn probleem in het filmpje echter erger dan het in werkelijkheid is. "Ik werk hard aan mijn verslaving, en dat gaat redelijk goed ondanks mijn pijnlijke scheiding en harde werken. Die avond had ik helaas een terugval, maar dat hoort nu eenmaal bij het afkickproces." Hij betreurt het dat de tape 'in de verkeerde handen' is gevallen, maar nu zijn dronkenmanscapriolen eenmaal openbaar zijn, hoopt hij dat anderen er hun voordeel uit zullen halen. "Misschien leert iemand er nog wat van, net als ik."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen