Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bullock vraagt straatverbod na moordpoging stalker

Shownieuws

Sandra Bullock vraagt de hulp van de rechter. Ze wil een straatverbod voor de vrouw die vorige week zou hebben geprobeerd haar echtgenoot dood te rijden.

Sandra Bullock vraagt de hulp van de rechter om de vrouw uit de buurt te houden die vorige week zou hebben geprobeerd haar echtgenoot dood te rijden. De 42-jarige filmster heeft een straatverbod aangevraagd voor de vrouw, die bekendstaat als een stalker van Bullock. De vrouw werd vorige week opgepakt, maar kwam op borgtocht vrij. Over drie weken moet ze voor de rechter verschijnen.

Sandra klaagt de vrouw, Marcia Valentine, aan voor poging tot moord op haar man Jesse James, meldt de entertainmentwebsite TMZ. Valentine zou zich herhaaldelijk op haar grond hebben begeven en onder meer borden over het hek hebben gegooid.

Het straatverbod moet niet alleen de actrice beschermen. Valentine moet er ook mee uit de buurt blijven van de drie minderjarige kinderen van James uit een eerder huwelijk.

Motorontwerper James trof de gestoorde vrouw vorige week aan op de oprijlaan van zijn huis. Toen hij haar vroeg weg te gaan, probeerde ze hem volgens de politie met haar auto tot vier keer toe omver te rijden. De 42-jarige Bullock en de 10-jarige zoon van James waren getuige van de aanval.

Valentine wist aanvankelijk aan de politie te ontkomen, maar werd de volgende dag opgepakt. Ze is op borgtocht vrij en moet zich 22 mei voor de rechter verantwoorden.

Het is niet de eerste keer dat Sandra Bullock het aan de stok krijgt met een geobsedeerde fan. Vorig jaar zomer kon ze nog opgelucht ademhalen toen het straatverbod van een andere stalker met drie jaar werd verlengd.

Deze man, Thomas James Weldon, moet al sinds 2003 op minimaal 182 meter afstand van de actrice blijven. Hij zou haar e-mails en faxen hebben gestuurd en berichten op haar antwoordapparaat en dat van haar familie hebben achtergelaten. Alle berichten duidden er volgens de actrice op dat hij een relatie met haar wil.

Sandra Bullock is onder meer bekend van rollen in 'Speed', 'Two weeks notice' en de 'Miss Congeniality'-films.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen