Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hepie & Hepie zingen in het Fries

Shownieuws

Het smartlappenduo Hepie & Hepie heeft haar nieuwe single 'Ons dorp' ook opgenomen in het Fries. 'Us doarp' staat als tweede track op de nieuwe cd-single.

Het smartlappenduo Hepie & Hepie heeft haar nieuwe single 'Ons dorp' ook opgenomen in het Fries. 'Us doarp' staat als tweede track op de nieuwe cd-single. Het is voor het eerst in vijfentwintig jaar dat de dames zingen in hun moedertaal. De Friese tekst is een vrije bewerking door kleinkunstenaar Piter Wilkens van de Nederlandse versie op de melodie van de oude Tom Jones-hit 'Green green grass of home'.

De nichtjes Hiemstra en Postma, beiden achter in de veertig, maakten eind februari bekend na achttien jaar stilte een rentree te maken als zangduo. De nieuwe single is de voorloper van het album 'Hepie&Hepie.nl'. Beiden liggen op korte termijn in de winkel.

Het Friese tweetal scoorde in het najaar van 1979 een hit met het lied 'Ik lig op mijn kussen stil te dromen'. Tien jaar later haalde het nummer opnieuw de top tien van de hitparade in een houseversie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen