Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Tobey Maguire gaat trouwen'

Shownieuws

Tobey Maguire stapt in het huwelijksbootje met Jennifer Meyer. De 31-jarige 'Spider-Man'-ster is al vier jaar samen met de 29-jarige juwelenontwerpster.

Tobey Maguire stapt in het huwelijksbootje met Jennifer Meyer. Dat meldt de Britse tabloid The Sun. De 31-jarige ster uit de 'Spider-Man'-films is al vier jaar samen met de 29-jarige juwelenontwerpster. Het stel heeft een dochtertje van vijf maanden, Ruby.

Maguire zou zijn trouwplannen hebben onthuld tijdens de première van 'Spider-Man 3' in New York. De datum en locatie van de huwelijksceremonie zijn nog niet bekend.

Onduidelijk is nog of de moeder van Tobey aanwezig mag zijn bij de ceremonie. Wendy Maguire slingerde onlangs ongewild geruchten de wereld in over de homoseksualiteit van haar zoon. In een interview met een Amerikaanse roddeljournaliste vertelde ze openhartig over de vriendschap van haar zoon met collega-acteur Leonardo DiCaprio. De twee leerden elkaar kennen op de set van 'This boy's life' en sloten een innige vriendschap.

De loslippige moeder van Tobey zette haar zoon en zijn maatje voor schut door te onthullen dat de twee vrienden samen in een bed sliepen en lintjes in hun haar droegen. "De meeste mannen met wie ze bevriend zijn, zijn homoseksueel", voegde Wendy daar aan toe. "Leo en Tobey zijn beiden zowel mannelijk als vrouwelijk."

De filmsterren reageerden verbaasd op de uitlatingen van moeder Maguire. "Er is niets van waar", zei een woordvoeder van DiCaprio. De 'Titanic'-ster heeft een relatie met het Israelische model Bar Rafaeli. Daarvoor had hij een jarenlange knipperlichtrelatie met het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen. De woordvoerder van Tobey noemde het verhaal zo belachelijk, dat ze er niet eens op wilde reageren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen