Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashlee Simpson altijd al zelfverzekerd

Shownieuws

Ashlee Simpson is altijd al een zelfverzekerde meid geweest. Ze dook vorig jaar op met een nieuw uiterlijk, maar zegt nog altijd hetzelfde meisje te zijn.

(Novum/AP) - Ashlee Simpson is altijd al een zelfverzekerde meid geweest. De 22-jarige zangeres dook vorig jaar op met een compleet nieuw uiterlijk maar zegt van binnen nog altijd hetzelfde meisje te zijn. "Ik vind dat ik goed uitzie, maar dat vond ik vroeger al", zegt ze. "Ik ben eigenlijk nooit ergens onzeker over geweest."

Vorig jaar lag de zangeres onder vuur vanwege een aantal cosmetische ingrepen die ze had ondergaan. Ze verscheen met een totaal andere neus op de cover van het tijdschrift Marie Claire. Het blad, waarin Simpson in een interview zei dat mensen blij moeten zijn met hoe ze er uitzien, ontving duizenden boze brieven van lezers die geschokt waren door de uitspraken en het nieuwe uiterlijk van de zangeres. Simpson heeft de operatie nooit officieel bevestigd, maar praat inmiddels wel over haar nieuwe look, waarmee ze insinueert iets aan haar uiterlijk te hebben gedaan.

Simpson werkt momenteel aan haar derde album. Op dit album laat ze zich volgens eigen zeggen meer van haar vrouwelijke kant zien. "Ik ben gegroeid als persoon en als artiest." Ze zegt zich sterk te voelen en dat is ook op de cd te horen. Ze werd bekend met nummer als 'Pieces of me' en 'Lala'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen