Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel B dwingt Eddie Murphy tot vaderschapstest

Shownieuws

Mel B sleept Eddie Murphy voor de rechter om hem zo te dwingen een vaderschapstest te doen. Hij wil niets van haar pasgeboren dochter weten.

Mel B sleept Eddie Murphy voor de rechter om hem zo te dwingen een vaderschapstest te doen. De voormalige Spice Girl beviel onlangs van een baby, die volgens haar door de acteur verwekt is. Ze heeft Murphy als vader laten registeren op de geboorteakte van Angel Iris Murphy Brown, maar de acteur wil niets van het meisje weten.

Melanie Brown en Eddie Murphy hadden vorig jaar een stormachtige affaire. De toen nog zwangere Scary Spice vernam via een interview dat Murphy gaf aan RTL Boulevard, dat de relatie over was. De 46-jarige acteur zei in het Nederlandse programma bereid te zijn een DNA test te doen, om aan te tonen dat hij niet de vader is van het kind van Mel B.

Murphy en Brown hebben sinds de geboorte van het meisje geen contact met elkaar gehad. "Neem gewoon je verantwoordelijkheid", zegt de zangeres hierover in het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik heb al meerdere malen contact opgenomen met zijn management maar ik heb nog niets gehoord." Het management van de acteur laat aan People weten 'niets prijs te geven' over zijn persoonlijke leven.

Ondanks alles is de 31-jarige zangeres blij met haar nieuwe spruit. "Het is geweldig, ik vind het heerlijk om moeder te zijn. Ik zou er zo nog een nemen als het kon." Verder is ze veel in de sportschool te vinden om haar figuur weer terug te krijgen. Door middel van het trainen en gezond eten voelt Brown zich geweldig. "Ik was een gelukkige zwangere vrouw en nu ben ik een gelukkige moeder."

De kersverse moeder, die in Amerika woont, kijkt nu weer naar de toekomst. Ze sluit een reünie met de Spice Girls niet uit, als het doorgaat neemt ze haar twee dochters mee naar haar geboorteland Groot-Brittannië. "Maar dan wel pas als de test gedaan is", laat ze weten.

Brown had al een dochter, de 8-jarige Phoenix Chi. Het meisje werd geboren uit haar huwelijk met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar, dat in 2000 op de klippen liep.

Eddie Murphy scheidde vorig jaar van zijn vrouw Nicole, met wie hij vijf kinderen heeft. De acteur heeft nu een relatie met filmproducer Tracy Edmonds, de ex-vrouw van zanger Babyface.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen