Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tros sluit deal met Mega Piraten Festijn

Shownieuws

De Tros heeft woensdag een deal gesloten met de organisatie van het Mega Piraten Festijn. Het is de bedoeling dat de partijen intensief met elkaar samenwerken.

De Tros heeft woensdag een overeenkomst gesloten met de organisatie van het Mega Piraten Festijn. Het is de bedoeling dat beide partijen intensief met elkaar gaan samenwerken. Beelden van het Piraten Festijn zullen bijvoorbeeld te zien zijn op de site Sterren.nl, het digitale kanaal van de Tros en op Nederland 1. Verschillende artiesten, onder wie Jan Keizer, Thomas Berge en Dennie Christiaan waren bij de ondertekening aanwezig.

Gerard Baars, programmaleider van de Tros, is enthousiast over de artiesten. "Ze noemen zich piraten, maar zijn eigenlijk van groot belang voor de Nederlandse muziek. De Tros wil de artiesten op deze manier steunen en ook alle nieuwkomers een warm welkom bieden."

Het Mega Piraten Festijn is een oer-Hollands festival dat meerdere keren per jaar gehouden wordt. Het feest, dat wordt gehouden in een tent van vijfduizend vierkante meter, trekt door heel Nederland. Artiesten als Jan Smit, Thomas Berge, Marianne Weber en Nick & Simon treden er op. Het eerstvolgende festival vindt plaats op 5 mei in Zelhem.

De tournee wordt afgesloten met het jaarlijkse Piraten Festijn in de Gelredome in Arnhem. Dat vindt plaats in de tweede week van maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen