Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Neve Campbell gaat trouwen'

Shownieuws

Neve Campbell stapt in het huwelijksbootje met de Britse acteur John Light. Naar verluidt vindt de huwelijksinzegening zaterdag plaats in Malibu, Los Angeles.

Neve Campbell stapt in het huwelijksbootje met de Britse acteur John Light. Het paar is sinds eind 2005 verloofd. Naar verluidt vindt de huwelijksinzegening zaterdag plaats in Malibu, Los Angeles. Het stel zou vrienden en familieleden op het hart hebben gedrukt te zwijgen over het tijdstip en de exacte locatie van de bruiloft. Dat meldt de Amerikaanse krant New York Post woensdag.

De 33-jarige Campbell, die een Nederlandse moeder heeft, woont al twee jaar bij haar vriend in Londen. Campbell en Light zouden de ceremonie laten plaatsvinden in Los Angeles omdat de Canadese actrice daar bezig is met opnames van Medium. Ze heeft, net als Beverly Hills 90210-acteur Jason Priestley, een gastrol in de tv-serie.

Het is de tweede keer dat Neve een bruidsjurk aantrekt. In 1995 trouwde ze met de Canadese acteur Jeffrey Colt. Het huwelijk strandde na drie jaar.

Neve Campbell werd bekend door haar rol in de tv-serie Party of Five. Ze speelde onder meer in de films 'The craft', 'Scream' en 'Wild things'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen