Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Javier Guzman beste cabaretier van komend seizoen

Shownieuws

Javier Guzman is de beste cabaretier van komend theaterseizoen. Zijn voorstelling 'Delirium' voert de lijst aan in de 'Cabaret & comedy gids 2007/2008'.

Javier Guzman is de beste cabaretier die komend theaterseizoen op de planken staat. Zijn nieuwste voorstelling 'Delirium' staat bovenaan de topvijftig in de 'Cabaret & comedy gids 2007/2008'. Woensdag nam Guzman het eerste exemplaar van de gids in ontvangst van samensteller en cabaretrecensent Alexander Nijeboer.

De gids bevat een overzicht van de beste en meest veelbelovende cabaretvoorstellingen die het komende theaterseizoen in de schouwburgen zijn te zien. De oudejaarsconference van Jan-Jaap van der Wal, 'Onderbewust', staat op de tweede plaats. NUHR staat derde met 'Natuurlijke selectie'.

Nijeboer, die bekendheid kreeg als jurylid van het BNN-programma Lama Gezocht, werkt als cabaretrecensent bij de gratis krant De Pers. Hij wil met zijn gids cabaretliefhebbers een instrument bieden om bij het boeken van voorstellingen kwalitatieve keuzes te maken en ideeën op te doen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen