Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lily Allen denkt dat kledinglijn niet uitverkoopt

Shownieuws

Lily Allen verwacht niet dat haar kledinglijn compleet uitverkoopt. "Nee, ik ben geen Kate Moss", zegt de 22-jarige zangeres in de Britse krant Daily Star.

Lily Allen verwacht niet dat haar kledinglijn compleet uitverkoopt. "Nee, ik ben geen Kate Moss", zegt de 22-jarige zangeres in de Britse krant Daily Star. Allen heeft voor modeketen New Look kleding ontworpen die sinds woensdag verkrijgbaar is in Groot-Brittannië.

Toen de kledingcollectie van Moss twee weken geleden in de winkels van TopShop kwam, stonden modeliefhebbers uren in de rij voor een item uit de collectie van het topmodel. "Ik hoop dat niemand zo triest was om voor mijn kleding in de rij te staan", zegt Allen in de krant. "Dat vind ik zo dom."

Lily Allen, die hits had met 'Smile' en 'Littlest things', staat erom bekend dat ze nooit een blad voor de mond neemt. Onder anderen Victoria Beckham, Madonna en Pete Doherty kregen al eens met de scherpe tong van de kleine zangeres te maken. Collega-stijlicoon Kate Moss hoeft niet bang te zijn voor een sneer van Allen, omdat het 33-jarige fotomodel haar ooit redde uit een knokpartij.

De zangeres werd op een festival aangevallen door een meisje dat schreeuwde dat Allen met haar vriendje had geslapen. "Ik had al twee blauwe ogen en een scheur in mijn oor toen Kate ertussen sprong", vertelt Lily. "Ik heb dus niets gemeens over haar te zeggen, ze is altijd alleen maar lief voor me geweest."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen