Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-vriendin Chris Rock twijfelt aan vaderschap

Shownieuws

De ex-vriendin van Chris Rock, Kali Bowyer, is toch niet honderd procent zeker dat de 42-jarige komiek de vader is van haar 13-jarige zoon.

(Novum/AP) - De ex-vriendin van Chris Rock, Kali Bowyer, is toch niet honderd procent zeker van het feit dat de komiek de vader is van haar 13-jarige zoon. De 35-jarige journaliste beweerde eerder zo vaak met Rock het bed te hebben gedeeld, dat hij de vader wel moest zijn. Maar ze is nu opeens wat minder stellig. "Als ik helemaal zeker van mijn zaak was, dan zou een DNA-test ook niet nodig zijn", zegt ze.

Rock heeft de vrijblijvende relatie met Bowyer nooit ontkend en heeft aangegeven mee te werken aan een vaderschapstest, die zij onlangs eiste via de rechter. Als de uitslag positief is, dan is hij bereid alimentatie te betalen voor zijn zoon. Bowyer besloot werk van de DNA-test te maken nadat haar zoon een epileptische aanval kreeg. Ze is niet verzekerd en zegt schulden te hebben door de hoge doktersrekeningen.

De 42-jarige acteur is al tien jaar getrouwd met zijn vrouw, Malaak Compton. Het stel heeft twee dochters, Lola Simone (4) en Zahra Savannah (2). Rock werd in de jaren tachtig bekend als stand-up comedian maar maakte furore met zijn rol in de politieserie 'Miami Vice'. Verder speelde hij in films als 'Beverly Hills cop II', 'Lethal weapon' en 'Bad company'. Ook sprak hij de stem van Marty de zebra in voor de animatiefilm 'Madagascar'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen