Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Loretta op zoek naar nieuwe dimensie bij MAX

Shownieuws

Met haar overstap naar MAX wil Loretta Schrijver een nieuwe dimensie toevoegen aan haar carrière. Ze gaat het middagmagazine van de seniorenzender presenteren.

Met haar overstap naar omroep MAX wil Loretta Schrijver een nieuwe dimensie toevoegen aan haar carrière. Dat verklaart de RTL-nieuwslezeres op de website van de seniorenzender. Dinsdagavond werd bekend dat Schrijver vanaf september het middagmagazine van MAX gaat presenteren, onder de naam MAX & Loretta.

De 50-jarige Schrijver neemt het middagprogramma vanaf september over van Catherine Keijl. Na een korte adempauze, waarin Martine van Os het stokje van Catherine overnam, heeft Keijl besloten definitief te stoppen met MAX & Catherine.

Schrijver wil met het programma op zoek naar contact met haar publiek. "In het vernieuwde middagprogramma zoek ik uitwisseling met de kijker. Ik wil het nieuwe programma organisch tot stand brengen, in nauw contact met het publiek." De televisiepersoonlijkheid denkt zich goed te kunnen inleven in haar publiek. "Ik deel het interessegebied van de MAX-kijkers, tenslotte behoor ik sinds vorig jaar ook tot de vijftigers."

Loretta was sinds 1989 het gezicht van het RTL Nieuws. In 2000 maakt zij een uitstapje naar de Avro, waar ze het programma Alle Dieren Tellen Mee presenteerde, maar na een jaar keerde ze terug achter haar vertrouwde nieuwsdesk van RTL. In 2005 werd ze uitgeroepen tot populairste nieuwslezer van Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen