Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney geeft eerste optreden in drie jaar

Shownieuws

Britney Spears lijkt haar leven weer aardig op de rails te krijgen. Dinsdag gaf de gevallen popprinses haar eerste publieke optreden in drie jaar.

(Novum/AP) - Britney Spears lijkt haar leven weer aardig op de rails te krijgen. Dinsdag gaf de gevallen popprinses haar eerste publieke optreden in drie jaar. De 25-jarige zangeres gaf in het House of Blues in San Diego een optreden waarmee ze de indruk gaf de afgelopen ellendige maanden achter zich te hebben gelaten.

Gekleed in een roze bh en een kort wit broekje werd duidelijk dat Brit, die de afgelopen anderhalf jaar twee kinderen op de wereld zette, weer helemaal in vorm is. De zangeres, die ook bezig is met het opnemen van een nieuw album, opende de show met haar klassieker 'Baby one more time' en zong daarna nog vier nummers voor een uitzinnige menigte in de overvolle club.

Haar verblijf in afkickkliniek Promises in Malibu begin dit jaar lijkt de 25-jarige zangeres goed te hebben gedaan. In de maanden voordat ze in februari werd opgenomen, leek ze de weg kwijt te zijn. Na haar scheiding van Kevin Federline in november werd ze elke avond feestend gespot, waaronder een paar keer zonder ondergoed.

Tijdens haar verblijf in de kliniek deden geruchten over haar emotionele gesteldheid de ronde. Zo zou zij lijden aan een postnatale depressie, een eetstoornis en suïcidale neigingen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen