Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ellen DeGeneres presenteert talkshow vanuit bed

Shownieuws

Ellen DeGeneres presenteert haar talkshow deze week vanuit vanuit een ziekenhuisbed. Ze moet van haar dokter rust houden nadat ze zondag haar rug bezeerde.

Ellen DeGeneres presenteert deze week haar talkshow vanuit een ziekenhuisbed. Ze moet van haar dokter rust houden, nadat ze zondag haar rug bezeerde. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People op haar website.

De 49-jarige presentatrice vertelt dat ze 'iets voelde scheuren' toen ze bukte om haar hond op te tillen. "Dit is geen grapje of een stunt, ik mag echt niets doen", vertelt DeGeneres haar publiek maandag tijdens de opnames van The Ellen DeGeneres Show.

Ellen liet het publiek tijdens haar dagelijkse talkshow kennismaken met zowel de dokter die haar behandelt als de arts die eerste hulp verleende. Vanuit haar verstelbare bed interviewde ze Ryan Seacrest, de presentator van American Idol.

Deze week nemen ook Lindsay Lohan, Bon Jovi en Tobey Maguire plaats aan het bed van de comédienne. DeGeneres zou donderdag de show presenteren vanuit een vliegtuig van Los Angeles naar New York. Deze plannen zijn gewijzigd. Ook heeft ze een liefdadigheidsshow afgezegd waar ze zaterdag acte de présence zou geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen