Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Santegoeds jaagt redacteur weg'

Shownieuws

Hans Vos, de chef-redacteur van Privé, is vertrokken bij het tijdschrift. Volgens Vos is zijn ontslag veroorzaakt door de wispelturigheid van Evert Santegoeds.

Hans Vos, de chef-redacteur van roddelblad Privé, is vertrokken bij het tijdschrift. In het entertainmentprogramma RTL Boulevard heeft hij zijn verhaal gedaan. "Ik heb via De Telegraaf moeten vernemen niet meer gewenst te zijn bij het blad." Volgens Vos is zijn ontslag veroorzaakt door de wispelturigheid van hoofdredacteur Evert Santegoeds.

De samenwerking was al meer dan een jaar niet wat die moest wezen. Door het gedrag van de roddelkoning raakte Vos naar eigen zeggen gedemotiveerd. "Hoe ik het ook deed, het was nooit goed in de ogen van Evert. Je weet niet waar je aan toe bent bij hem."

Santegoeds is de laatste tijd vaker negatief in het nieuws. Het weekblad Privé werd onlangs aangeklaagd wegens smaad door Connie Breukhoven. Santegoeds schreef in het blad dat haar kliniek met verlies zou draaien. Privé moest een schadevergoeding betalen en een rectificatie plaatsen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen