Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Judith Osborn valt alleen op nichten

Shownieuws

Judith Osborn heeft een ongewone smaak als het om mannen gaat. "Ik heb het probleem dat ik alleen op nichten val", zegt de modeontwerpster in Beau Monde.

Judith Osborn heeft een wat ongewone smaak als het om mannen gaat. "Wat betreft mannen heb ik het probleem dat ik alleen op nichten val", vertelt de modeontwerpster in Beau Monde. "Matthijs van Nieuwkerk, dat is toch een nicht?"

Hoewel ze in de fotoshoot van de maandelijkse glossy grijnzend en halfnaakt in bed ligt met een gespierd fotomodel, maakt de 40-jarige blondine geen leuke tijd door. Onlangs werd bekend dat haar man Robert Osborn terminale kanker heeft. Haar werk en haar uitspattingen als glamourkoningin ziet ze dan ook als een 'aangename afleiding'. "Bovendien geniet Robert erg van mijn capriolen. Mijn leven is heel dubbel."

In de liefde heeft haar 23 jaar oudere man haar altijd vrijgelaten. "Robert ziet me in de toekomst niet echt met een man samenwonen", licht ze toe. "Hij zegt dat ik daarvoor te veel van mijn vrijheid houd. En dat is ook zo."

Een spannend voorstel van de Braziliaanse profvoetballer Robinho sloeg ze onlangs nog af. "Thanks, but no thanks, baby. I'm much too old for you", zei ze tegen het donkere sportidool. "Een aantal vrienden, inclusief Robert, verklaarde me voor gek."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen