Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Achmed Akkabi heeft eerste filmrol te pakken

Shownieuws

Achmed Akkabi heeft een hoofdrol in de romantische komedie 'Alibi' gekregen. Akkabi, de bekende vakkenvuller, heeft hiermee zijn eerste filmrol binnengehaald.

Achmed Akkabi heeft een hoofdrol in de romantische komedie 'Alibi' gekregen. Akkabi, de bekende vakkenvuller van Albert Heijn, heeft hiermee zijn eerste filmrol binnengehaald. Het afgelopen halfjaar was de 23-jarige Marokkaanse acteur al te zien in kinderserie Het huis Anubis. Akkabi kwam na de casting als beste uit de bus. Dat maakt filmbedrijf Independent films donderdag bekend.

Aanvankelijk was de andere mannelijke hoofdrol weggelegd voor Tygo Gernandt. Hij moest deze week de rol afstaan vanwege een botbreuk aan zijn voet. De 33-jarige acteur werd vorige week al geopereerd en gaat deze week nogmaals onder het mes. Daarna moet hij een aantal maanden revalideren. Regisseur Johan Nijenhuis is druk bezig met een vervanger voor Gernandt. Georgina Verbaan vertolkt ook een hoofdrol in de film. Ook Mimoun Oaïssa speelt een rol in de komedie.

'Alibi' gaat over twee vrienden, Rick en Joris, die mensen tegen betaling van een alibi voorzien. Als er een mooi meisje in het spel is, komt de vriendschap onder druk te staan. De opnames beginnen deze zomer. De film komt naar verwachting in december uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen