Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton 'snapt' dat ze niet boven wet staat

Shownieuws

Paris Hilton heeft in een verklaring gezegd de gevolgen van haar daad (rijden zonder rijbewijs) te zullen aanvaarden.

(Novum/AP) - Paris Hilton begrijpt dat rijden onder invloed een ernstige overtreding is. Dat heeft de hotelerfgename, die vorige week werd veroordeeld tot een celstraf voor rijden zonder geldig rijbewijs, verklaard. Ze stelt verder te begrijpen dat ze niet 'boven de wet staat'.

"Ik ben bereid de gevolgen van mijn daad te aanvaarden", zegt Paris een de verklaring die naar buiten werd gebracht door haar nieuwe advocaat Richard Hutton. "Ik verwacht niet dat ik beter word behandeld dan anderen die de fout ingaan tijdens hun proeftijd. Ik hoop wel dat ik ook niet slechter word behandeld."

De 26-jarige blondine werd veroordeeld tot de celstraf van 45 dagen omdat ze afgelopen maanden tweemaal werd opgepakt voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Het document was in september ingetrokken nadat ze met alcohol op achter het stuur was betrapt. Na haar veroordeling ontsloeg ze haar woordvoerder en advocaat. De woordvoerder is inmiddels weer aangenomen. Met haar nieuwe advocaat, die gespecialiseerd is in rechtszaken over rijden onder invloed, gaat de socialite in beroep tegen het vonnis.

In het hoger beroep moet worden voorkomen dat Hilton zich op 5 juni moet melden bij de gevangenis. Zij heeft met dat doel ook de gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger, om gratie gevraagd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen