Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Akon heeft spijt van seksdans met 14-jarige fan

Shownieuws

Rapper Akon heeft spijt van een expliciete dans die hij tijdens een concert uitvoerde met een 14-jarige fan. Een video van de act is te zien op het internet.

(Novum/AP) - Rapper Akon heeft zijn excuses aangeboden voor een expliciete dans die hij tijdens een concert uitvoerde met een 14-jarige fan. Een video van de podiumact, die op 12 april plaatsvond in Trinidad, dook onlangs op via het internet. Volgens de rapper was hij niet op de hoogte van de leeftijd van het meisje.

De 25-jarige rapper, bekend van het nummer 'Smack that', sleepte het tienermeisje vanuit het publiek het podium op. Daar wierp hij haar onder meer op de grond en dook hij op haar. Na een hevige danssessie liet hij het meisje liggen, waarna zij door medewerkers van de artiest werd afgevoerd.

Akon nam aan dat de fan 18 jaar of ouder was, zo beweert hij. Vanwege de expliciete show zou het optreden hebben plaatsgevonden in een nachtclub, waar slechts volwassen bezoekers worden toegelaten. "Het is nooit mijn bedoeling geweest om misbruik te maken van mijn fans en al helemaal niet als ze minderjarig zijn", stelt hij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen