Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers in de ring bij 'Fighting with the stars'

Shownieuws

Vier bekende Nederlanders nemen het in de boxring tegen elkaar op in 'Fighting with the stars'.Onder anderen John de Wolf en dj Paul Elstak staan in de ring.

Vier bekende Nederlanders nemen het tegen elkaar op in 'Fighting with the stars'. In het eenmalige programma, dat onderdeel is van een thaiboksgala, gaan de oud-voetballers John de Wolf en Tscheu La Ling de strijd met elkaar aan. Ook dj Paul Elstak mag zijn boxhandschoenen aantrekken. Hij staat tegenover Big Brother-deelnemer Ruud Benard in de ring.

Alle BN'ers zijn voorzien van een eigen personal trainer, met wie ze al maanden aan het trainen zijn. Thaiboxen is niet voor lieverdjes: zowel met de vuisten slaan als tegen de benen trappen is toegestaan. Verder mogen de deelnemers hun tegenstanders met de knie of elleboog bewerken.

Het evenement vindt zaterdag plaats in Rotterdam. Het programma wordt uitgezonden op SBS 6. Naast het gevecht tussen de sterren vinden er ook twee Nederlandse titelgevechten plaats tijdens het gala. In 2004 presenteerde bokskampioene Lucia Rijker al een boksprogramma, Veronica's fightmaster, een programma dat op zoek was naar het ultieme bokstalent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen