Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Popstars' zingen duetten in halve finale

Shownieuws

In de halve finale van 'So you wannabe a popstar' worden de deelnemers bijgestaan door beroemde zangtalenten. Zo zingt Erik Hulzebosch een duet met Maud.

'Popstars' zingen duetten in halve finale

In de halve finale van 'So you wannabe a popstar' worden de deelnemers bijgestaan door beroemde zangtalenten. Kandidaten Erik Hulzebosch, Sascha Visser en Viktor Brandt zingen vrijdag duetten met respectievelijk Maud, Sita en Laura Vlasblom. Dat meldt SBS 6 donderdag.

De popsterren in spe moesten voor de halve finale van de talentenjacht maar liefst drie nummers instuderen, waarvan één duet. Hulzebosch brengt samen met ex-Idol Maud het nummer 'Blijf bij mij' ten gehore. Visser koos samen met zijn partner voor het duet 'Kids', dat eerder werd gezongen door Robbie Williams en Kylie Minogue. Brandt zingt samen met musicalster Vlasblom 'Could I have this kiss forever'.

Het is voor het eerst in 'So you wannabe a popstar' dat de kandidaten een duet zingen. In concurrent 'Just the two of us', dat werd uitgezonden door Tien, stonden duetten met gerenommeerde zangtalenten centraal. Dj Edwin Evers won op Koninginnedag de finale van de televisieshow. Hij werd gedurende de talentenjacht begeleid door souldiva Berget Lewis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen