Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Selleck nieuw gezicht in serie Las Vegas

Shownieuws

Tom Selleck gaat het volgende seizoen een rol vertolken in de Amerikaanse dramaserie Las Vegas. De acteur speelt een multimiljonair met een mysterieus verleden.

(Novum/AP) - Tom Selleck gaat het volgende seizoen een rol vertolken in de Amerikaanse dramaserie Las Vegas. De acteur gaat een multimiljonair met een mysterieus verleden spelen, die de nieuwe eigenaar van het hotel Montecito resort & casino wordt. Selleck vervangt daarmee James Caan, die eerder de rol van hoteleigenaar speelde.

Caan, die eerder bekendmaakte in maart de show te verlaten, komt een seizoen later even terug in de serie. Naast de vaste cast van Las Vegas hebben beroemdheden als Sylvester Stallone, Alec Baldwin en Jean-Claude van Damme ook een rol gespeeld in een paar afleveringen. De show wordt in Nederland wekelijks uitgezonden op RTL 4.

Selleck speelde eerder in de politieserie Magnum P.I. de rol van Thomas Magnum. Verder was hij te zien als het vriendje van Monica Geller in de komedieserie Friends. De 62-jarige acteur speelde onder meer in films al 'Three men and a baby', 'In & out' en 'Quigley down under'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen