Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen drankgelagen meer voor Naomi Campbell

Shownieuws

Supermodel Naomi Campbell is gestopt met drinken. Het supermodel geeft de vele alcoholische versnaperingen de schuld van alle ellende in haar leven.

Naomi Campbell is gestopt met drinken. Het supermodel geeft de alcoholische versnaperingen de schuld van alle ellende in haar leven. Daarom is ze abrupt gestopt met drinken. "Ik ben allergisch voor alcohol", besloot de diva. Dat meldt de Amerikaanse krant The Post Chronicle. "Vanaf vandaag kies ik ervoor nooit meer te drinken", liet de 36-jarige Campbell weten.

Campbell werd op 15-jarige leeftijd ontdekt. Als supermodel sierde ze de omslagen van alle toonaangevende tijdschriften. Ook speelde Campbell mee in muziekvideo's van Michael Jackson, George Michael en Jay-Z. De Britse kwam regelmatig in de publiciteit vanwege haar opvliegende karakter. Ze is verschillende keren aangeklaagd voor mishandeling. Vorige maand rondde ze een taakstraf af die ze kreeg omdat ze een huishoudster zou hebben mishandeld. Ze werd veroordeeld omdat ze een telefoon naar het hoofd van de werkster had gegooid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen