Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook Take That zingt voor prinses Diana

Shownieuws

Take That speelt op het herdenkingsconcert voor prinses Diana. Ook Kylie Minogue en Elton John behoren tot de artiesten die optreden tijdens de show op 1 juli.

Take That speelt op het herdenkingsconcert voor prinses Diana. Dat heeft de band dinsdag bevestigd. Het concert wordt gehouden op 1 juli. Dat is de dag waarop de prinses, die bijna tien jaar geleden overleed, 46 jaar zou zijn geworden.

De zangers, die vorig jaar na tien jaar weer bij elkaar kwamen, hebben moeten schuiven om bij het concert te kunnen zijn. Bandlid Mark Owen noemt prinses Diana tegenover de BBC 'een inspiratie voor heel veel mensen'. "We hebben besloten ons uiterste best te doen om het concert tot een van de hoogtepunten van de zomer te maken."

Eerder werd al bekend dat onder anderen Kylie Minogue, Elton John, Rod Stewart, Kanye West, Pharrell Williams, Joss Stone en Duran Duran optreden tijdens het evenement. De show wordt georganiseerd door de zoons van Diana, prins William en prins Harry. "We willen een concert organiseren dat barst van energie, humor en geluk. Zo zou zij het ook gewild hebben", verklaarde William eerder. "Het wordt het beste verjaardagscadeau dat ze ooit heeft gehad."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen