Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere Charlotte Church aangereden

Shownieuws

Charlotte Church is op de snelweg aangereden. Ze was met haar vriend, Gavin Henson, onderweg naar huis toen een wagen van achteren inreed op haar Mini Cooper.

Charlotte Church is op een Britse snelweg aangereden. Ze was met haar vriend, rugbyer Gavin Henson, in twee auto's onderweg naar huis toen een wagen van achteren inreed op haar Mini Cooper. Church raakte daarop de auto van Henson. De vier maanden zwangere zangeres is niet gewond geraakt. Dat meldt de BBC.

De ambulance die was gebeld, bleek niet nodig. Het 21-jarige nachtegaaltje was vooral geschrokken van het ongeluk. Ze kon daardoor niet meer naar huis rijden. Henson bracht haar thuis. Volgens de politie stelde het ongeluk niet zo heel veel voor. "Beide auto's waren nog in goede conditie en bestuurbaar", verklaarde een woordvoerder.

Church verwacht in de herfst haar eerste kind. Ze heeft aangegeven graag een jongetje te willen. De brunette brak als kind al door als zangeres. Ze is onder meer bekend van nummers als 'All love can be' en 'Crazy chick'. In Groot-Brittannië werd ze ook bekend van de televisieserie The Charlotte Show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen