Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Goede start voor opvolgers Pauw & Witteman

Shownieuws

Knevel & Van den Brink, de nieuwe latenighttalkshow op Nederland 1, is met 825 duizend kijkers goed gestart. De show is de vervanger van Pauw & Witteman.

Knevel & Van den Brink, de nieuwe latenighttalkshow op Nederland 1, is met 825 duizend kijkers goed gestart. De presentatoren Andries Knevel en Tijs van den Brink namen op Koninginnedag het stokje over van Paul Witteman en Jeroen Pauw, die met Pauw & Witteman met succes vanaf 23.00 uur op zender waren.

Aanvankelijk zou Knevel & Van den Brink al in januari van start gaan, maar de EO wilde het succes van Pauw & Witteman niet onderbreken. De kijkcijfers van het Vara-duo schommelden rond de zeshonderdduizend per aflevering en liepen in de laatste week op tot ongeveer achthonderdduizend. De laatste aflevering van vrijdag trok zelfs bijna een miljoen kijkers.

In Knevel & Van de Brink worden onderwerpen belicht vanuit een christelijke achtergrond. In de eerst aflevering waren Hans Liberg, Annemarie Jorritsma, Bart Chabot en Daphne Deckers te gast. Dinsdag schuift Ramses Shaffy aan, die ook een optreden zal geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen