Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Moeder Lindsay Lohan misbruikt roem dochter'

Shownieuws

De moeder van Lindsay Lohan gebruikt de roem van haar dochter voor haar eigen succes. Ze werkte als verslaggever bij de première van de nieuwe film van Lindsay.

De moeder van Lindsay Lohan lijkt de sterrenstatus van haar dochter te gebruiken voor haar eigen succes. Dina Lohan was dinsdagavond ingehuurd door het Amerikaanse televisieprogramma Entertainment Tonight om beroemdheden te interviewen bij de première van 'Georgia Rule', waarin Lindsay een rol speelt.

Volgens een bron bij de Amerikaanse krant The New York Post ambieert Dina een televisiecarrière. "Ze wil een ster worden." Maar Entertainment Tonight zou de 44-jarige moeder alleen hebben ingehuurd om zo een exclusief interview met Lindsay te krijgen.

Overigens was het niet de eerste keer dat Dina het entertainmentprogramma 'unieke' beelden bezorgde. Toen Lindsay eerder dit jaar in een afkickkliniek zat, stapte haar moeder met een cameraploeg van Entertainment Tonight op een vlucht naar Los Angeles om de jonge actrice te bezoeken in de kliniek. Zowel Lindsay als de medewerkers van de instelling waren echter niet gediend van het bezoek.

In plaats van het misbruiken van de roem van haar dochter zou Dina Lindsay beter wat strenger in de gaten kunnen houden. Sinds haar ontslag uit de kliniek is de actrice, die vorig jaar erkende een alcoholprobleem te hebben, weer regelmatig feestend gespot. Afgelopen weekend publiceerde het Britse blad News of the World foto's van Lindsay waarop te zien is dat ze cocaïne snuift.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen