Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Geen bewijzen voor prostitutieverleden Connie'

Shownieuws

De showbizzsites die beweerden dat Connie Breukhoven prostituee was hebben hiervoor geen geldig bewijs. Het bewijs zou nog op echtheid moeten worden gecheckt.

De showbizzsites die beweerden dat Connie Breukhoven als prostituee heeft gewerkt hebben hiervoor geen geldig bewijs. Dat bleek volgens RTL Boulevard woensdag tijdens de rechtszaak die Connie en haar man Hans hebben aangespannen tegen zijonline.nl en witheet.nl. Witheet claimt wel bewijzen te hebben, maar die zouden nog op echtheid moeten worden gecheckt.

Hiermee wordt de stelligheid waarmee de sites vorige week claimden dat Connie in een dossier van Haagse zedenpolitie voorkomt, behoorlijk afgezwakt. Leo van Rooijen van zijonline.nl trekt zijn handen tegenover Boulevard dan ook van de zaak af. "Wij hebben slechts gepubliceerd wat er op witheet stond", stelt hij.

De sites beweerden dat uit de verworven documenten bleek dat de blondine als prostituee werkte voordat zij met Hans in het huwelijk trad. De insinuaties, die eerder al door Evert Santegoeds van Privé zijn geuit, schoten bij het glamourstel in het verkeerde keelgat. Het paar eist rectificatie van de gewraakte artikelen en een schadevergoeding.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen