Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Derde reeks Joling en Gordon op dvd

Shownieuws

Het derde seizoen van 'Joling en Gordon over de vloer' is volgende week verkrijgbaar op dvd. Verwacht wordt dat de dvd-box bij release goud wordt.

Het derde seizoen van het Tien-programma 'Joling en Gordon over de vloer' is vanaf volgende week woensdag verkrijgbaar op dvd. De verwachting is, op basis van eerdere verkoopcijfers, dat de dvd-box bij release goud wordt. De gouden status wordt bereikt bij 40 duizend verkochte exemplaren. Van het eerste seizoen zijn meer dan 60 duizend exemplaren verkocht. Ook het tweede seizoen was goed voor 35 duizend verkochte boxen.

Er is al gesproken over een nieuwe serie 'Over de vloer'. Diverse zenders hebben hun interesse al getoond in het programma. Het format voor het programma is een beetje aangepast. "Het wordt een show die in één dag wordt opgenomen", zei Joling woensdag in het radioprogramma van Giel Beelen. Joling is enthousiast over een vervolg, maar dan zonder logeerpartijen. "Ik wil geen geëmmer meer met blijven slapen enzo, daar heb ik echt genoeg van", zegt de 47-jarige Joling.

Op de dubbeldisk van de mannen staat bijna zes uur aan 'Over de vloer'-materiaal. Verder wordt de box aangevuld met interviews van achter de schermen. Van de serie, die wekelijks een miljoen kijkers trekt, worden vanaf volgende week compilaties uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen