Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Doe maar!' genomineerd voor Musicalpublieksprijs

Shownieuws

'Doe maar!' maakt kans op de ANWB Publieksprijs voor kleine musical. Ook 'Jungle boek: Mowgli en het regenwoud', 'Nijntje op vakantie' en 'Oebele!' maken kans.

'Doe maar!' is een van de kanshebbers voor de ANWB Publieksprijs in de categorie 'beste kleine musical'. Andere genomineerden in deze categorie zijn 'Jungle boek: Mowgli en het regenwoud', 'Nijntje op vakantie' en 'Oebele!'. In de categorie 'beste grote musical' zijn de producties 'Grease', 'Cats', 'Rembrandt, de musical' en 'The Wiz' genomineerd.

'Doe maar!' maakt ook kans op tien John Kraaijkamp Musical Awards, die worden uitgereikt door een professionele jury. De ANWB Publieksprijzen zijn onderdeel van dit jaarlijkse evenement. 'Doe maar!'-hoofdrolspeelster Kim Lian van der Meij is genomineerd voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical en Daniel Boissevain voor beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical.

Het achtste musicalgala wordt op 21 mei gepresenteerd door Frits Sissing. Het spektakel wordt live uitgezonden vanuit Studio 24 in Hilversum. De jury bestaat uit onder anderen Jaques d'Ancona, Marjan Berk, Koen van Dijk, Haye van der Heyden en Barry Stevens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen