Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Glamourjurk voor Edsilia Rombley

Shownieuws

Edsilia Rombley treedt donderdag op in een echte glamourjurk. Het gaat om een oranje jurk met gouden biezen, glitters en afgewerkt met gekleurde strasstenen.

Edsilia Rombley treedt donderdag op in een heuse glamourjurk. Tijdens de kledingrepetities woensdagmiddag trad de zangeres voor het eerst op in de kleding die zij donderdag draagt tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Het gaat om een oranje jurk met gouden biezen, glitters en afgewerkt met gekleurde strasstenen.

Edsilia heeft gekozen voor een sexy jurk met blote rug, en ook het rechterbeen van de Songfestivaldiva is te zien. De vier dansers van de 29-jarige zangeres dragen in Helsinki witte hotpants met zilveren topjes.

Songfestivalkenner Jacques Happe denkt, na het zien van het eerste complete optreden van Edsilia in Helsinki, dat Nederland zeker een kans maakt. "Het is overwegend rockmuziek wat dit jaar op het festival de klok slaat. Hierdoor valt Edsilia heel erg op met haar traditionele Songfestivallied. Ze is echt een van de beteren en haar uithalen zijn geweldig. Bovendien zongen vele acts ook vals tijdens de repetities."

Volgens bookmakers en Happe gaan landen als Turkije, Cyprus, Zwitserland, Denemarken, Polen, Wit-Rusland en Andorra zeker door naar de finale zaterdag. Andorra kan volgens Happe wel eens voor een grote verrassing gaan zorgen. De afgelopen drie jaar wist het land de finale niet te halen. Mogelijk dat het met de rockband Anonymous en het lied 'Salvem al món' dit jaar wel lukt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen