Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan-Jaap van der Wal kiest Boomerang-kaarten

Shownieuws

Jan-Jaap van der Wal is vanaf volgende week gashoofdtredacteur bij Boomerang. De cabaretier bepaalt twee weken welke kaarten in de rekken komen te hangen.

Jan-Jaap van der Wal is vanaf volgende week gasthoofdredacteur bij uitgeverij Boomerang. De cabaretier bepaalt twee weken lang welke gratis kaarten in de rekken komen te hangen.

Van der Wal heeft er zin in. "Ik voel me als de Balkenende van creatief Nederland", zegt hij in een verklaring van de uitgeverij. Humor en het maatschappelijke aspect van een kaart zullen een rol spelen bij zijn keuze.

De 27-jarige Van der Wal zal ook op de site van Boomerang van zich laten horen. Hij heeft op het creatieve platform een eigen profiel aangemaakt waar onder meer filmpjes te zien zijn. De komiek is de eerste gasthoofdredacteur bij de uitgeverij. Vanaf nu wordt er regelmatig een 'CN'er', een creatieve Nederlander, uitgenodigd om een tijdje mee te lopen op de redactie.

Boomerang heeft vertrouwen in de samenwerking. "Wel vreemd om na veertien jaar de regie over ons rek uit handen te geven. Maar laat Jan-Jaap er maar een zooitje van maken, we zien wel waar het toe leidt", zegt creatief directeur en mede-eigenaar Olivier Wegloop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen