Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mies Bouwman vindt 'allee' eigenaardig

Shownieuws

Mies Bouwman vindt het plan om een laan in het mediapark naar haar te vernoemen erg leuk. "Maar ik vind dat allee een beetje eigenaardig", vertelt ze.

Mies Bouwman vindt het plan om een laan in het Hilversumse mediapark naar haar te vernoemen erg leuk. De televisiepersoonlijkheid in minder tevreden nu bekend is geworden dat het waarschijnlijk de Mies Bouwmanallee gaat worden. "Ik vind dat allee een beetje eigenaardig", vertelt ze in Vara Tv Magazine. "Ik vind boulevard wel meer bij mij passen."

Naast de Mies Bouwmanallee wordt een vijver vernoemd naar Willem Duys en krijgen Willem van Kooten en dj Joost den Draaijer een rotonde met hun naam. Het comité dat met het plan kwam, wil op deze manier nog tijdens hun leven een eerbetoon brengen aan de drie. Bouman vindt wel dat het comité een risico met haar neemt. "Ik heb al vele dingen gekregen en nu weer een laan, je mag zoiets eigenlijk niet krijgen als je nog leeft, want gemeentes weten maar nooit of iemand nog de fout ingaat."

Of het plan doorgaat is nog niet bekend. Bouwman deert het niet. "Mocht het afgekeurd worden, dan slapen we er niet minder om", zegt ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen