Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteur Tom Sizemore gearresteerd in drugszaak

Shownieuws

Tom Sizemore is gearresteerd, nadat agenten de verboden drugs metamfetamine in zijn auto zouden hebben aangetroffen. Hij werd daarvoor al eens veroordeeld.

(Novum/AP) - Tom Sizemore is dinsdag gearresteerd, nadat agenten de verboden drugs metamfetamine in zijn auto hadden aangetroffen. Dat maakt de politie bekend. De acteur, die onder meer te zien was in de films 'Saving private Ryan' en 'Black Hawk down', werd eind 2004 al eens veroordeeld voor het in bezit hebben van het narcoticum.

De politie vond de 'crystal meth', zoals de drugs in de volksmond wordt aangeduid, nadat melding was gemaakt van een opstootje bij een hotel in Californië. Een vriend van Sizemore zou ruzie hebben gemaakt met een werknemer van het hotel. Hij bleek een pijpje bij zich te dragen, waarmee de drugs wordt gerookt.

In een auto buiten het hotel zat Sizemore, die volgens de politie onder de invloed van drugs leek. In zijn wagen werden twee zakjes metamfetamine gevonden en enkele rookpijpjes.

De 45-jarige acteur loopt het risico achter de tralies te verdwijnen. Vorig jaar kreeg hij een proeftijd opgelegd van drie jaar, naar aanleiding van zijn arrestatie in 2004. Ook verplichtte de rechter hem tot het ondergaan van wekelijkse drugstesten. In 2003 werd hij veroordeeld voor het mishandelen van zijn ex-vriendin, de voormalige hoerenmadam Heidi Fleiss.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen