Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Enthousiasme Surinamers verrast Nick & Simon

Shownieuws

De enthousiaste bevolking van Suriname is Nick & Simon het meest bijgebleven van hun bezoek aan het land. Tijdens hun optreden werd er uitbundig gedanst.

De enthousiaste bevolking van Suriname is Nick & Simon het meest bijgebleven van hun bezoek aan het Zuid-Amerikaanse land. Tijdens het zingen van het nummer 'Steeds weer' door het Volendamse duo ging het publiek helemaal los, vertelt Nick dinsdag in het televisieprogramma RTL Boulevard. "Ze zijn heel anders, veel enthousiaster", zegt hij. "Toen we begonnen met spelen, ging iedereen meteen dansen."

De Volendammers werden uitgenodigd om op te treden in het tropische land nadat ze onverwacht de hitlijsten bestormden. Ook waren ze te gast op het Antilliaanse eiland Curaçao. De optredens vielen in goede aarde bij de fans, vertelt Nick. "Na drie toegiften zijn we door onze manager het podium afgesleurd, anders zouden we er nu nog staan."

Inmiddels zijn Nick en Simon weer thuis en druk bezig met hun tweede album. De 23-jarige Nick Schilder en de 22-jarige Simon Keizer zijn de laatste maanden overladen met prijzen. Zo wonnen ze een Originele Rembrandt voor hun debuutalbum Nick & Simon, dat de gouden status bereikte, en kregen ze een Zilveren Harp, een prijs voor aanstormend talent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen